Omdat het aansnijden van de bruidstaart een onvergetelijk en veel gefotografeerd moment is, streven we ernaar om voor jullie dé droomtaart te bezorgen die niet alleen prachtig is om naar te kijken maar ook je smaakpappillen in de watten legt

 

Om tot het perfecte ontwerp te komen willen we graag met jullie samen zitten om de taart te bespreken. Tijdens dit gesprek luisteren wij naar jullie wensen, ideëen en speciale aandachtspunten.

 

Aanpak

Bij ‘t Suikerhuys mag u zich verwachten aan een persoonlijke aanpak. Uw bijzondere dag verdient immers een speciale taart en wij zullen er voor zorgen dat dit de bruidstaart van uw dromen wordt door een bruidstaart te creëeren die bij je trouwdag en persoonlijkheid past.

We verzekeren u dat elke creatie uniek is en op maat gemaakt. De taart wordt met liefde gebakken en gedecoreerd met oog voor detail. Onze prijzen starten vanaf 6,00 € per persoon en zijn afhankelijk van omvang, smaken, vullingen en decoraties.

Om de zoektocht naar het perfecte ontwerp gemakkelijker te maken, nodigen we u graag uit voor een kennismakingsgesprek. We vragen u informatie en voorbeelden mee te brengen dat ons kan helpen, zoals een foto van uw gekozen bloemstukken, kleuren, thema’s die terugkomen, eventueel uw uitnodiging etc.

Het kennismakingsgeprek kan gepaard gaan met een proeverij. We organiseren geregeld proeverijen waaraan u kan deelnemen. Deze data worden op de website en op onze facebookpagina tijdig aangekondigd.

Op basis van het gesprek maken we voor u 3 ontwerpen klaar met bijhorende offertes. Indien u akkoord gaat met een van de offertes, vragen we u een voorschot te betalen ter bevestiging van uw bestelling. Twee weken voor de grote dag, nemen we terug contact op met u om de laatste details en of wijzigingen te bespreken. We nemen uiteraard ook contact op met uw weddingplanner, traiteur en/of zaalverantwoordelijke betreffende de levering.

Om de beste service te garanderen, vragen wij ten minste 6 weken op voorhand een eerste kennismakingsgesprek te plannen. We raden u aan zodra uw trouwdatum is vastgelegd, deze alvast te reserveren zodat we u niet moeten teleurstellen door bijkomende boekingen.

’t Suikerhuys is gepassioneerd door smaken en vullingen die uw mooie bruidstaart net dat extra meegeven. We gebruiken Belgische kwaliteitsproducten en streven naar uiterste versheid.

’t Suikerhuys zal zijn uiterste best doen om te voldoen aan uw wensen. Het is immers uw grote dag.

 

Proeverij

Het kennismakingsgesprek kan ook samen gaan met een proeverij. Geregeld plannen wij een proeverijweekend waarvoor u en uw partner zich kan inschrijven. Deze proeverijen zijn individueel per koppel. Data voor deze weekenden worden via de website en onze facebookpagina tijdig aangekondigd.

Tijdens zo’n proeverij krijgt u de gelegenheid om zelf de smaak en vulling van uw bruidstaart samen te stellen. De vijf verschillende topcombinaties zullen geserveerd worden. Met een lekker kopje koffie of glaasje cava bespreken we jullie voorkeuren, ideeën en wensen voor de bruidstaart. Na de bespreking maken we voor u drie verschillende ontwerpen met vrijblijvende offertes op.

De kosten van een proeverij zijn 25,00 EUR per koppel. Deze kosten worden in mindering gebracht bij bestelling van de bruidstaart. Al onze prijzen zijn exclusief BTW (6%).

De proeverijen gaan door in onze showroom te Overpelt – Hospitaalstraat 1.

Wil u zich inschrijven voor een proeverij of wilt u op de hoogte gehouden worden voor het eerstvolgende proeverijweekend, kan u contact met ons opnemen via het contactformulier op deze website of telefonisch op het nummer 0472/964273.

 

Service

Het aansnijden van uw bruidstaart is een belangrijk en traditioneel moment tijdens uw grote dag. Daarom zullen we met de grootse zorg en passie aan uw wensen trachten te voldoen.

Aan een bruidstaart hangt natuurlijk een prijskaartje maar we streven naar de perfecte verhouding tussen kwaliteit en uw persoonlijk budget.

De service bij een bruidstaart omvat onder andere de gesprekken, de proeverij, de ontwerpen, het materiaal op maat, kwaliteitsproducten, contact met derden etc.

Een aantal services kunnen u extra aangeboden worden:

  • Levering door ‘t Suikerhuys
  • Bloemen en decoratie door Bloemen en decoratie Carpe Diem bvba
  • Presentatiemateriaal door ‘t Suikerhuys
  • Aansnijden door ‘t Suikerhuys

Alle extra opties, wensen, vragen zijn bespreekbaar in overleg. We doen ons uiterste best om tot een prachtig en betrouwbaar concept te komen.

 

Gallerij