BRUIDSTAARTEN

Omdat het aansnijden van de bruidstaart een onvergetelijk en veel gefotografeerd moment is, streven we ernaar om voor jullie dé droomtaart te ontwerpen die niet alleen prachtig is om naar te kijken maar ook je smaakpappillen in de watten legt.

We verzekeren u dat elke creatie uniek is en op maat gemaakt. De taart wordt met liefde gebakken en gedecoreerd met oog voor detail.

 

Onze prijzen starten vanaf 6,50 € per persoon, met een minimum van 30 personen, en zijn afhankelijk van omvang, smaken, vullingen en decoraties.

't Suikerhuys is gepassioneerd door smaken en vullingen die uw bruidstaart net dat extra meegeven. We gebruiken Belgische kwaliteitsproducten en streven naar uiterste versheid.

Bij 't Suikerhuys mag u zich verwachten aan een persoonlijke aanpak.  Uw bijzondere dag verdient immers een speciale taart en wij zullen er voor zorgen dat dit de bruidstaart van uw dromen wordt door een ontwerp te creëen die bij je trouwdag en persoonlijkheid past. 

't Suikerhuys zal zijn uiterste best doen om te voldoen aan uw wensen.  Het is immers uw grote dag!

BRUIDSPROEVERIJ

Om de zoektocht naar het perfecte ontwerp gemakkelijker te maken, nodigen we u graag uit voor een kennismakingsgesprek. 

Tijdens dit gesprek krijgt u de gelegenheid om zelf de smaak en vulling van uw bruidstaart samen te stellen. De vijf verschillende topcombinaties zullen geserveerd worden. Met een lekker kopje koffie of glaasje cava bespreken we jullie voorkeuren, ideeën en wensen voor de bruidstaart.

 

Na de bespreking maken we voor u drie verschillende ontwerpen met vrijblijvende offertes op.

Bent u geïnteresseerd in een bruidsproeverij? Reserveer dan je plaatsje op een van onze eerstvolgende proeverijen door een mailtje te sturen naar info@suikerhuys.be

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

© 2018 - made with love - Cathy Vanmechelen