Over  ons

Sinds 2012 maakt 't Suikerhuys diverse op maat gemaakte  taarten.  In het atelier gevestigd in het Limburgse Overpelt wordt er met liefde gebakken en gedecoreerd met oog voor detail.  't Suikerhuys is gepassioneerd door het creëren en cateren van eetbare kunstwerken voor bruiloften, feestgelegeheden, evenementen en bedrijfsfeesten.

Door groeiende vraag naar custom made taarten en fantastische opdrachten voor oa.  Cirque De Soleil, Bosland, Batibouw en Familie (VTM) zorgden er snel voor dat vandaag over heel Vlaanderen gevraagd wordt naar de creaties van Cathy Vanmechelen, cakedesigner en eigenares van 't Suikerhuys.

In oktober 2017 werd 't Suikerhuys benaderd door House of Weddings, het kwaliteitslabel onder de trouwleveranciers.  Zij groeperen de beste en meest betrouwbare Huwelijksleveranciers groepeert in België.  De kers op de taart!

Op 15 februari 2019 won 't Suikerhuys de titel:  'Wedding Cake Designer 2019' op de Belgische Wedding Industry Awards​.  Een ware bekroning! 

Over Cathy Vanmechelen

Na een creatieve schoolcarrièrre in de audiovisuele kunst, Event & Projectmanagement en een bijkomende opleiding in Brood & Banket startte Cathy  in 2012 't Suikerhuys op.  

Naast 't Suikerhuys werkt zij samen met partner Bloemen & Decoratie Carpe Diem als weddingplanner Carpe Diem Wedding & Events en organiseren zij samen evenementen zoals de Bruidsbeurs Noord-Limburg.

Cathy en haar man - die alles kan - Wannes wonen samen met hun prinsesje Lily & stoere held Robbe in Pelt waar aan huis het atelier van 't Suikerhuys zich bevindt.

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

© 2018 - made with love - Cathy Vanmechelen