Zoeken
  • Cathy

Trouwen & Coronacrisis

Het zijn geen gemakkelijke tijden voor de bruidsparen. Het coronavirus strooit bij heel wat bruidsparen roet in het eten.


De bruidssector krijgt rake klappen en voor 't Suikerhuys is het niet anders.

De ovens staan verplicht uit sinds 14 maart en we krijgen de laatste dagen meer en meer telefoontjes over twijfels, onrust en vele annulaties.


We moeten ons geen illusies maken, in de maand april zal er geen feest mogen plaatsvinden omwille van de strikte maatregelen. Ik vrees eveneens voor de maand mei, juni wordt afwachten. Mogelijk zullen de winkels terug open mogen gaan waardoor we terug proeverijen kunnen organiseren, maar feesten waarbij veel mensen bij elkaar komen, lijken mij nog niet direct toegestaan.


Uiteraard heb ik geen glazen bol maar laat me even geruststellen:


Denken jullie eraan de trouwdag uit te stellen naar een later moment? Breng ons dat zo snel mogelijk op de hoogte van jullie nieuwe data! We zullen dan deze in optie zetten totdat de bevestiging komt. Kan het toch doorgaan? Fantastisch nieuws, want wij staan te popelen om de ovens terug te laten draaien!


Op deze website kunnen julli een kalender terugvinden met daarin onze beschikbare data! Staat jullie voorkeursdatum in het rood ? Bel ons dan even, dan bekijken we de mogelijkheden om jullie bestelling alsnog erbij te plaatsen.


We hopen dat we snel verlost zijn van deze coronacrisis zodat wij ook terug aan de bak kunen en de liefde weer kunnen vieren!


Stay safe, en in uw kot ;)


Met zoete groetjes

Cathy

0 keer bekeken
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

© 2018 - made with love - Cathy Vanmechelen