Taarten in alle formaten! We zetten uw fantasie om in eetbare realiteit!


‘t Suikerhuys specialiseert zich immers in op maat gemaakte creaties. Een verjaardagsfeest, pensioensfeest, spannende festiviteiten of grotere dromen? We bespreken graag met u de mogelijkheden.

Stapeltaarten

Stapeltaarten zijn echte eyecatchers. Met hun hoogte en afwerking stelen ze de show. Een traditionele stapeltaart kan al vanaf 2 verdiepingen. Wilt u toch extra hoogte, maar geen extra cake? Dan steken we er gewoon een stukje prachtig afgewerkt piepschuim tussen.

Minimum 25 personen.

(vanaf 5,00 EUR per portie)

3D-taarten

“Is dat taart?” We horen het graag als klanten hun 3D-taart afhalen. Het is onze bedoeling, een taart te maken die zo echt lijkt dat je twee keer moet kijken.

Om tot het goed eindresultaat te komen, gebruiken we soms polystyreen en cereal treats. Voor de 3D taarten kiezen we cake met een vaste vulling ( dus geen fruit, mousse of biscuit).

Minimum 25 porties
(vanaf 6,00 EUR per portie)

Taartenmenu

Om de meest unieke en smakelijkste taarten te creëren, zijn we steeds op zoek naar nieuwe inspiratie en trends. Door te kiezen voor kwaliteitsvolle ingrediënten en betrouwbare partners streven we naar prachtig vakwerk dat opvalt door detail en smaak.

Elke taart wordt opgebouwd door 3 lagen basis en gevuld met 2 lagen vulling. De taart wordt standaard afgesmeerd met meringue botercrème alvorens met suikerpasta bekleed te worden.

Uitzonderingen kunnen besproken worden. 

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

© 2018 - made with love - Cathy Vanmechelen